Stadsbank Oost Nederland: maatschappelijk betrokken

Als je het belangrijk vindt om maatschappelijk je steentje bij te dragen, dan ben je bij Stadsbank Oost Nederland aan het juiste adres. Wij zijn de schuldhulpverlener van Twente en de Achterhoek, en zetten ons in voor alle lagen van de samenleving. Bij alles wat we doen, zetten we onze klant voorop, maken we een plan op maat en kijken daarbij wat er écht nodig is. Ook betrekken we maatschappelijke instanties bij de reis naar meer financiële stabiliteit voor een klant. Financiële problemen komen namelijk nooit alleen.

Stadsbank Oost Nederland

Familiecultuur

Ons kent ons, korte lijnen en een platte organisatiestructuur: dat kenmerkt de familiecultuur bij Stadsbank Oost Nederland. Daarnaast kan iedere collega door de invoering van hybride werken optimaal balanceren tussen werk en privé. Ook is er bij ons de ruimte om het vak inhoudelijk te leren, zijn er volop kansen om door te groeien en krijg je naast je maandinkomen een Individueel Keuze Budget om naar eigen behoefte te besteden. Ook belangrijk: we besteden veel aandacht aan de onboarding van nieuwe medewerkers, onder meer met de app Appical waarmee je vooraf al veel te weten komt over onze organisatie en je collega’s.

De persoon achter het cv

Onze ideale collega is klant- en mensgericht, sociaal en communicatief vaardig en wil graag bijdragen aan de samenleving. Tijdens de sollicitatiegesprekken die we voeren, kijken we dan ook echt naar de persoon in plaats van wat iemand op het cv heeft staan. Vooral de persoonlijke match vinden we belangrijk. Al moeten we ons bij sommige functies wel aan de wettelijke eisen houden.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de Stadsbank Oost Nederland? Meld je aan voor een Job Alert!