SamenTwente: krachtenbundeling voor een gezond Twente

Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners. Dat is het doel van SamenTwente. In dit unieke samenwerkingsverband bundelen GGD Twente, Veilig Thuis Twente en OZJT/Samen14 de krachten op inhoudelijke thema’s binnen het gezondheidsdomein.

In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en talenten, variërend van van inkoop en aanbesteding, communicatie, P&O en ICT tot advies en zorgverlening. Wat onze medewerkers gemeen hebben? Het zijn gepassioneerde professionals die zich verantwoordelijk voelen en altijd bereid zijn om extra taken op zich te nemen. Alles voor onze cliënten en klanten! Onze kernwaarden zijn: samen op inhoud, samenwerken, zorg in de breedste zin van het woord, en preventie.

Onze medewerkers worden gestimuleerd en uitgedaagd om tijdens hun gehele loopbaan het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door een lerende en stimulerende werkomgeving te creëren, met als resultaat medewerkers die energiek en met plezier naar hun werk gaan.

Regio Twente

1. GGD Twente: een breed werkveld, voor iedereen en elke levensfase

Dé gemeenschappelijke gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente: dat is GGD Twente. Wij willen dat mensen zo gezond mogelijk zijn en blijven, net als de omgeving waarin zij wonen en leven. In plaats van genezen willen wij ziekten voorkomen en zelfs de gezondheid van onze inwoners bevorderen. GGD Twente heeft medewerkers die betrokken en professioneel te werk gaan, en meebewegen in een sterk veranderende organisatie en omgeving. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: betrouwbaarheid, alertheid en daadkracht.

Onze medewerkers zijn loyaal en integer, flexibel en bereid taken van elkaar over te nemen en voor elkaar in te springen.

Wat we jou te bieden hebben is een professionele werkomgeving met deskundige, gepassioneerde collega’s. Een gunstige werk-privébalans omdat je bij ons regelmatige werktijden hebt en ook makkelijker in deeltijd kunt werken. Naast je salaris krijg je interessante extra’s, waaronder een Individueel Keuze Budget van 17,05%, deelname aan een actieve personeelsvereniging en een moderne werkplek. Ook krijg je alle ruimte om je talenten en kwaliteiten verder te ontplooien, ontdekken en te ontwikkelen.

2. Veilig Thuis Twente: de schakel tussen de burger en hulpverlening

Voor alle inwoners in Twente een thuis waar ze zich veilig en beschermd voelen: daarvoor maken we ons hard bij Veilig Thuis Twente. We zijn geen doorsnee hulpverleningsorganisatie; wij geloven dat de zachte kant veel beter werkt als de zakelijke kant op orde is. Veilig Thuis Twente bestaat uit een groep eigenzinnige en bevlogen professionals die dag en nacht klaarstaan om te reageren op meldingen van huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling. Je begrijpt: als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. En krijg je een uitdagende baan met de garantie dat geen dag hetzelfde is. Dat is soms leuk, soms spannend, soms lastig, maar áltijd noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat je toegankelijk, duidelijk en empathisch bent en tegelijkertijd zakelijkheid kunt tonen en sterk bent in afbakenen en begrenzen. Onze ruim zeventig medewerkers staan centraal in onze organisatie. Wij investeren in duurzame inzetbaarheid. Zodat we iedereen in Twente een veilig thuis kunnen bieden.

3. OZJT/Samen14: samen oppakken en gezamenlijk blijven uitvoeren

OZJT/Samen14 is een Twentse samenwerking op het gebied van jeugdhulp en Wmo-voorzieningen. Door het efficiënt organiseren van inkoop, contractmanagement, monitoring en expertise zorgen wij er voor dat alle veertien Twentse gemeenten een duurzaam en betaalbaar zorgstelsel kunnen realiseren voor hun inwoners. De belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn: lokaal wat lokaal kan, eigen kracht centraal, ondersteuning zo dichtbij als mogelijk, zorg van hoge kwaliteit en beperking van de administratieve lasten. Onze organisatie bestaat uit een klein kernteam, waarbij we per onderwerp of project een groter team samenstellen met collega-professionals van de gemeenten en/of externe expertise.

Leuke en afwisselende taken met veel mogelijkheden tot ontwikkeling: dat is werken bij OZJT/Samen14 in een notendop. Extra mooi: je werkt met enthousiaste en gedreven collega’s in een organisatie die volop in beweging is.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij SamenTwente? Meld je aan voor een Job Alert!