Omgevingsdienst Twente: voor een veilige en schone leefomgeving

De Omgevingsdienst Twente bestaat sinds 1 januari 2019. Met ruim honderd enthousiaste professionals werken wij dagelijks met veel ambitie vanuit de bovenste verdiepingen van het stadhuis in Almelo aan een veilig en leefbaar Twente. In opdracht van de veertien Twentse gemeenten en de provincie Overijssel adviseren we regionale agrarische en industriële bedrijven over duurzaam ondernemen. Ook controleren we of zij zich houden aan hun vergunning en aan de wettelijke regelgeving. En we trekken erop uit bij geur-, geluid- of rookoverlast die afkomstig is van bedrijven en bij meldingen van bodem- of milieuverontreiniging.

Omgevingsdienst Twente

Diversiteit aan functies

Vergunningverleners, handhavers, juristen, experts op het gebied van asbest, bodem, geur, geluid, externe veiligheid en milieucriminaliteit: de diversiteit aan functies binnen de Omgevingsdienst Twente is groot. Wel hebben we een gezamenlijk doel: bijdragen aan een veilige en schone leefomgeving in Twente. Meer weten over wat we doen en hoe we werken? Bekijk de video op onze website.

Uitdagingen voor het oprapen

We zijn een groeiende en dynamische organisatie, die volop in ontwikkeling is. In de fase waarin we ons momenteel bevinden, staan we extra open voor nieuwe en bevlogen medewerkers (hbo- of wo-niveau). Wat je van ons krijgt? Een werkplek bij een van de leukste werkgevers in Twente. Daarnaast liggen de kansen bij ons voor het oprapen en krijg je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de Omgevingsdienst Twente? Meld je aan voor een Job Alert!