Gemeente Hellendoorn: de inwoner centraal, de medewerker als spil

Hellendoorn is een gemeente in het hart van Overijssel die bijna 36.000 inwoners en ruim 300 medewerkers telt. We hebben veel zaken in eigen beheer. Zo houden we de lijnen kort en samen hetzelfde doel voor ogen: een omgeving waar het fraai wonen en goed werken is.

Gemeente Hellendoorn

Aansluiting zoeken bij de samenleving

Wil je graag actief zijn op een breed werkterrein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn als organisatie groot genoeg om veel verschillende specialismes te hebben en klein genoeg om de afwisseling te borgen. Overheids- én burgerparticipatie staan bij ons voorop. We willen geen beleid ontwikkelen vanuit ons gemeentehuis, maar écht aansluiting zoeken bij de samenleving. Tegelijkertijd beseffen we dat niet iedereen altijd tevreden kan zijn.

De mens achter de medewerker

Onze collega’s zijn betrokken bij het werk, hun team en de organisatie. We vinden het belangrijk om de mens achter iedere medewerker te zien. Ken jij jezelf en laat jij je kennen? En in hoeverre ben je bijvoorbeeld bereid iemand te helpen? Uiteraard bieden we onze collega’s de ondersteuning die zij hierbij of op vakinhoudelijk gebied nodig hebben. Zo is er een ruim opleidingsbudget en kan iedereen gratis online trainingen volgen.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Hellendoorn? Meld je aan voor een Job Alert!