Gemeentelijk Belastingkantoor Twente

Bij GBTwente waarderen, heffen en innen we gemeentelijke belastingen. Deze processen maken we voor ons verzorgingsgebied, dat uit meer dan een half miljoen mensen bestaat, zo persoonlijk en begrijpelijk mogelijk. We zetten sterk in op klantbehoefte, en zorgen dat de processen en bijbehorende systemen aan onze ambities voldoen. Ook willen we in control zijn als het gaat om onze dienstverlening. En we vinden het belangrijk om inwoners op elk moment toegang te geven tot hun aanvragen en zo hun informatiepositie versterken.

Gemeentelijk Belastingkantoor Twente

Deskundig, integer en behulpzaam

Met plezier samen succesvol zijn: dat is onze ambitie. Deskundig, integer en behulpzaam zijn de kernwaarden waar onze medewerkers voor staan en die in al onze werkzaamheden terugkomen. We willen gemeentelijke belastingen namelijk op een betrouwbare, dienstverlenende en efficiënte wijze kunnen waarderen, heffen en innen. En daarmee bijdragen aan een betrouwbare overheid.

Ontwikkeling

Voor ons is iedereen de ideale werknemer, omdat elk individu bij ons werkt vanuit eigen unieke talenten. We gaan ervan uit dat iedereen ergens goed in is en zetten iemand daar graag op in. Daarnaast staat ontwikkeling bij ons voorop en werken we bij GBTwente met elkaar samen op basis van vertrouwen. Dit laten we je graag zien. Nieuwsgierig? Neem vooral contact met ons op en maak een afspraak, zodat je een keer bij ons kunt kijken en we je hier meer over kunnen vertellen.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij GBTwente? Meld je aan voor een Job Alert!