Gemeente Wierden: klein, maar fijn én volop in ontwikkeling

De gemeente Wierden is volop in ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen onze organisatie nog beter laten aansluiten bij de wensen van onze ruim 24.000 inwoners. Want zij zijn tenslotte de mensen waar we het allemaal voor doen! Onze kernwaarden zijn de vier V’s: verbinden, vakmanschap, vertrouwen en vernieuwen.

Gemeente Wierden

Eigenaarschap in het werk

Met breed opgezette functies, die het werk zeer afwisselend maken, zetten onze 200 medewerkers zich in voor de inwoners. Zo streven we naar excellente dienstverlening en werken we met trots en plezier. Ook tonen we eigenaarschap in het werk én stellen we de maatschappelijke opgaven (waaronder dienstverlening en integrale veiligheid) centraal. Hoewel iedereen de vrijheid krijgt om naar eigen ideeën invulling te geven aan de taken, wordt er veel samengewerkt. We helpen elkaar graag, zodat we zaken kunnen realiseren.

Klein, maar fijn

De lijnen zijn kort en er heerst een informele sfeer in onze organisatie. Ook werken we plaats- en tijdsonafhankelijk, zodat je de ruimte krijgt om daar te zijn waar je nodig bent. Kortom, de gemeente Wierden is een kleine, maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Wat wij zoeken in nieuwe collega’s? Een dosis lef, een ondernemende instelling en de bereidheid te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Wierden? Meld je aan voor een Job Alert!