Gemeente Twenterand: de mens is de leidraad bij alles wat we doen

Een klantgerichte en flexibele organisatie die zich telkens aanpast aan veranderingen in de maatschappij vanuit het principe leren en verbeteren: dat is Twenterand. Onze gemeente telt 34.000 inwoners. Zij zijn de leidraad bij alles wat we doen. Vanuit een regierol werken we aan de doelen die we samen met én in de omgeving realiseren. Met behulp van het principe ‘ja, tenzij’ voegen we meerwaarde toe aan de samenleving van Twenterand.

Gemeente Twenterand

Maatschappelijke opgaven

Een vooruitstrevende werkgever waar vertrouwen en vrijheid belangrijke fundamenten zijn: dat is onze gemeente. Onze circa 1.800 medewerkers krijgen de ruimte het beste te doen voor onze stad en haar inwoners. Ook zijn we er mét iedereen vóór iedereen; bij ons kun je jezelf zijn en met jouw kwaliteiten het beste doen voor Enschede. Daarnaast zijn we een organisatie met veel takken van sport. Dat biedt veel loopbaanmogelijkheden voor wie dat wil. Wat we onze medewerkers nog meer te bieden hebben? Duurzame vervoersmiddelen en de ruimte om werk en privé in balans te houden en qua arbeidsvoorwaarden ook zelf keuzes te maken.

Buiten de lijnen kleuren

Typische kernwaarden voor Twenterand zijn: informeel, korte lijnen, platte structuur, hands-onmentaliteit en collegialiteit. We zijn een relatief kleine organisatie waar volop ruimte is voor eigen initiatieven. Je krijgt de kans om generalistisch te werken en buiten de lijnen van je functie te kleuren, en kunt bij ons veel leren. Ben je klant- en samenwerkingsgericht, nieuwsgierig, omgevingsbewust en leergierig? Dan voel jij je bij Twenterand zeker op je plek.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Twenterand? Meld je aan voor een Job Alert!