Noaberkracht Dinkelland Tubbergen: samenwerken aan een fijne leefomgeving

Sinds 2013 voert één ambtelijke organisatie de volledige bedrijfsvoering uit voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen: Noaberkracht Dinkelland Tubbergen. Wij geloven dat je met gebundelde krachten veel verder komt. Door te vertrouwen op elkaars kracht, kun je als goede noabers samenwerken en van waarde zijn voor de ruim 47.000 inwoners.

Gemeente Tubbergen

Klaar voor de toekomst

De unieke combinatie van een familiaire cultuur en het vermogen innovatief te zijn: dat kenmerkt Noaberkracht. In een collegiale sfeer werken we aan de vernieuwing van onze interne organisatie én veranderingen in de samenleving. Samen met de maatschappij zorgen voor een fijne leefomgeving: daar gaan we voor. Om als ambtelijke organisatie klaar te zijn voor de toekomst, blijven we investeren in onze organisatie. Dat doen we in ons werk van alledag én door te focussen op belangrijke thema’s, zoals democratische vernieuwing, samenlevingsgericht werken en digitalisering.

Eigenaarschap tonen

De medewerkers van Noaberkracht weten dat overheid er is voor de samenleving, en hanteren dit als het principe voor hun eigen handelen. Zo zijn zij precies daar waar ze nodig zijn én tonen ze eigenaarschap voor hun werk en eigen ontwikkeling. Uiteraard is er vanuit onze organisatie volop aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, onder meer met ontwikkelgesprekken en scholingsmogelijkheden via onze ‘Noaberkracht Academy’.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Noaberkracht? Meld je aan voor een Job Alert!