Gemeente Rijssen-Holten: eigenzinnig, ondernemend én dienstverlenend

Met ruim 38.000 inwoners is Rijssen-Holten de vierde gemeente van Twente. Groot genoeg om van betekenis te zijn voor onze inwoners, klein genoeg om alle medewerkers (ruim 400!) binnen onze organisatie te kennen.

Gemeente Rijssen-Holten

Van meerwaarde voor de inwoners

Eigenzinnig, ondernemend, dienstverlenend, vertrouwen bieden en eigenaarschap tonen: daar staan we voor. Altijd willen we van meerwaarde zijn voor inwoners, waarbij we samen met hen kijken hoe we onze rol het beste kunnen invullen. Niet voor niets zijn we al drie keer op rij verkozen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland. Als echte doe-gemeente voeren we het liefst alles zelf uit. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen buitendienst (inclusief afvalinzameling en kinderboerderijen).

Eigen koers varen

Bij Rijssen-Holten durven we een eigen koers te varen. En stimuleren we medewerkers om in hun loopbaan hetzelfde te doen. Zo krijgt iedere collega de verantwoordelijkheid en flexibiliteit om het werk in goede banen te leiden. Verder moedigen we talent aan en willen we een werkgever zijn voor iedereen: een kwart van ons personeelbestand bestaat uit collega’s die extra ondersteuning nodig hebben in hun werk. Ook bieden we een ruim opleidingsbudget aan. En staan we open voor (innovatieve) ideeën van onze medewerkers. Graag zelfs!

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Rijssen-Holten? Meld je aan voor een Job Alert!