Actief meedenken en -bewegen met de inwoners van Oldenzaal

Oldenzaal wordt ook wel de glimlach van Twente genoemd. En dat is niet voor niets: onze bruisende en bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt wonen, leven én werken.

Gemeente Oldenzaal

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, samenwerking

Belangrijke kernwaarden in onze gemeentelijke organisatie? Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en samenwerking. We kennen de stad, proberen onze dienstverlening steeds te verbeteren, zijn open over wat we doen en beseffen dat we samen een beter resultaat bereiken. Dit doen we in een prettige, open en informele sfeer. De lijnen in onze organisatie zijn kort en medewerkers krijgen veel vrijheid in de manier waarop ze resultaten behalen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen een rol speelt in de eigen ontwikkeling en carrièrekansen.

Bijdragen aan geluk

Werken bij de gemeente Oldenzaal betekent werken in een dynamische omgeving.

Alles wat we doen en laten, draagt bij aan het geluk van onze inwoners. We krijgen de komende jaren steeds meer te maken met grote veranderingen en complexere vraagstukken, van vergrijzing tot technologie en taken die vanuit het Rijk aan ons worden overgedragen. Bovendien gaan we van een overheid die alles regelt naar een overheid die ruimte biedt voor initiatieven van buiten. Als je bij ons aan de slag gaat, sta je dan ook midden in de samenleving, waarbij je actief meedenkt en -beweegt met inwoners, klanten en partners.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Oldenzaal? Meld je aan voor een Job Alert!