Gemeente Haaksbergen

De Ster in Twente, zo wordt Haaksbergen ook wel genoemd. Onze gemeente telt 140 medewerkers die zich inzetten voor belangrijke thema’s als duurzaamheid, participatie, plattelandsontwikkeling en de verbetering van processen. Het uitgangspunt van onze dienstverlening? Onze ruim 24.000 inwoners. Zij staan centraal bij alles wat we doen. Zo maken we ons sterk voor het behoud van de voorzieningen en het rijke verenigingsleven dat Haaksbergen kent.

Gemeente Haaksbergen

Korte lijnen en hands-on werken

Als je bij de gemeente Haaksbergen aan de slag gaat, kun je rekenen op een informele omgeving waarin je jouw collega’s persoonlijk kent, de lijnen kort zijn en we hands-on werken. Wat we nog meer belangrijk vinden? Samenwerking. We zetten samen de schouders eronder om onze inwoners de dienstverlening te geven die zij verdienen.

Op je plek in Haaksbergen

Als jij openstaat voor samenwerking en breed georiënteerd, zelfstandig en proactief bent, dan voel jij je bij de gemeente Haaksbergen op je plek. Waar je bij ons op kunt rekenen? Een goede balans tussen werk en privé, een werkplek midden in het centrum én regelmatig leuke activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Haaksbergen? Meld je aan voor een Job Alert!