Werken voor de gemeente Enschede is boeiend en bruisend

Een stad waar het fijn wonen, werken en recreëren is: dat is de gemeente Almelo. Met ruimte, groen, prima voorzieningen en oog voor elkaar. En met ruim 75.000 inwoners die ondanks hun Twentse nuchterheid trots zijn op hun historie, Heracles, de prachtige bedrijven en de steeds mooiere binnenstad langs de waterboulevard.

Gemeente Enschede

Mét iedereen vóór iedereen

Een vooruitstrevende werkgever waar vertrouwen en vrijheid belangrijke fundamenten zijn: dat is onze gemeente. Onze circa 1.800 medewerkers krijgen de ruimte het beste te doen voor onze stad en haar inwoners. Ook zijn we er mét iedereen vóór iedereen; bij ons kun je jezelf zijn en met jouw kwaliteiten het beste doen voor Enschede. Daarnaast zijn we een organisatie met veel takken van sport. Dat biedt veel loopbaanmogelijkheden voor wie dat wil. Wat we onze medewerkers nog meer te bieden hebben? Duurzame vervoersmiddelen en de ruimte om werk en privé in balans te houden en qua arbeidsvoorwaarden ook zelf keuzes te maken.

Boeiend en bruisend

Werken bij de gemeente Enschede betekent werken aan ambities. Elke dag verleggen we grenzen en zijn we in ontwikkeling. Want onze stad is nooit klaar. Dat maakt het boeiend en bruisend om voor ons te werken. Als jij graag voor de samenleving aan de slag gaat, een creatieve geest hebt, graag in contact staat met anderen en een betrouwbare overheid ook belangrijk vindt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Enschede? Meld je aan voor een Job Alert!