Provincie Overijssel: transparant, professioneel en betrouwbaar

De verwachtingen van onze ruim 1,1 miljoen inwoners waarmaken en, beter nog: overtreffen. Elke dag weer. Daar staan we voor als provincie Overijssel. Onze betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers dragen bij aan de directe woon-, werk- en vrijetijdsomgeving van de Overijsselaars. Als je bij ons komt werken, kun je dus echt van betekenis zijn en ga je aan de slag met concrete projecten voor de inwoners van onze provincie.

Provincie Overijssel

Gastvrije organisatie

We willen een gastvrije organisatie zijn waar collega’s zich thuis voelen en in een fijne sfeer samenwerken. Ook willen we een organisatie zijn die open is in haar handelen, beloften waarmaakt, professioneel en betrouwbaar is en oog en oor heeft voor haar inwoners. We richten ons op de toekomst en vinden het vanzelfsprekend dat samenwerking niet alleen binnen de muren van ons provinciehuis in Zwolle plaatsvindt, maar ook daarbuiten.

Afwisselende loopbaan, vol nieuwe uitdagingen

Goed werkgeverschap staat bij ons centraal. Ons werkbelevingsonderzoek eind 2020 onder medewerkers leverde het mooie rapportcijfer 7,5 op en daar zijn we trots op! Onze arbeidsvoorwaarden concurreren absoluut met het bedrijfsleven. Je krijgt ruimschoots de kans te studeren en jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via de Overijssel Academie. Extra mooi: onze arbeidsvoorwaarden zijn niet direct gekoppeld aan één specifieke functie, zodat je tijdens je loopbaan diverse functies van gelijkwaardig niveau kunt uitoefenen onder dezelfde voorwaarden. Zo blijft je loopbaan afwisselend, vol nieuwe uitdagingen.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de provincie Overijssel? Meld je aan voor een Job Alert!