Gemeente Almelo

Een stad waar het fijn wonen, werken en recreëren is: dat is de gemeente Almelo. Met ruimte, groen, prima voorzieningen en oog voor elkaar. En met ruim 75.000 inwoners die ondanks hun Twentse nuchterheid trots zijn op hun historie, Heracles, de prachtige bedrijven en de steeds mooiere binnenstad langs de waterboulevard.

Gemeente Almelo

Groot vertrouwen

Een sociale samenleving waar initiatieven worden genomen: daar staan we voor. Als gemeente hebben we groot vertrouwen in de inwoners, ondernemers en instellingen. We bieden hen dan ook ruimte om aan de slag te gaan met de kansen die zij zelf zien. Als het nodig is, zorgen we voor randvoorwaarden, bieden we ondersteuning en helpen we met het verder brengen of versnellen. Je ziet daarbij onze kernwaarden duidelijk terug: we zijn als gemeente nabij, aanspreekbaar en geïnteresseerd, denken graag mee en werken op basis van vertrouwen.

Buiten de lijnen

Meebewegen om initiatieven te versterken of te versnellen: dat vraagt óók om een nieuw samenspel, om gelijkwaardige samenwerking tussen gemeente, maatschappelijke organisaties, ondernemers en inwoners. Dus zien we graag dat je binnen de mogelijkheden buiten de lijnen kleurt. Dat je kansen ziet én zo nodig zelf mogelijkheden creëert.

Jouw werk is van betekenis

Wat wij jou te bieden hebben? Almelo! Een mooie en inspirerende plek om te werken en te wonen. Ons stadhuis is één van de duurzaamste van het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een verrassend vitaliteitsbeleid, en als ambtenaar heb je een goed ABP-pensioen. Met een baan bij de gemeente draag je bovendien je steentje bij aan onze maatschappij; jouw werk is van grote betekenis. Ook krijg je alle ruimte om jezelf te laten zien en verder te groeien, bijvoorbeeld met wisselende opdrachten in de uiteenlopende vakgebieden van onze organisatie.

Job alert

Zie jij jezelf wel werken bij de gemeente Almelo? Meld je aan voor een Job Alert!